FermentaCie

Hallo allemaal,

Fermentatie, we kennen het allemaal als biologen. Een proces waarbij men uit biologische producten door middel van een anaeroob proces een aantal compleet nieuwe stoffen kan halen. Een van deze stoffen, het mooie alcohol, kennen de meesten studenten waarschijnlijk wel. En daar is deze commissie voor.

Het doel van de FermentaCie is de vereniging voorzien van zelfgebrouwen bier, excursies naar brouwerijen, leden inzicht geven in het mooie brouwprocess en nog tal van andere activiteiten organiseren!

Bij ons is de hiërarchie als volgt: De Voorzitter, Frank Pieterse zorgt voor structuur en toezicht op alle activiteiten, de Secretaris Cas van den Munckhof onderhoudt sociale contacten via mail en Facebook. De Penningmeester Tom Kerpels houdt toezicht op de financiën van de commissie. Verder kent de commissie een aantal uitzonderlijke functies. Zo zijn er Meesterbrouwer Frank Reijbroek, Hoofd van uitlandse relaties Sander Delacauw, Gistopzichter Tanweer Joemmanbaks en de reguliere leden Michiel Kasteel en Pim Wallenburg.

Wij hopen jullie spoedig te mogen verwelkomen op een van onze activiteiten en jullie een heerlijk zelfgebrouwen biertje aan te mogen bieden. Proost!

De FermentaCie

Contact: fermentacie.biologica@wur.nl